zaterdag 24 februari 2018
Lettergrootte

Wintertennis

Ook dit jaar kun je weer de hele winter door blijven tennissen. Vanaf 19 oktober ben je van harte welkom op onze instuifavonden: vaste avonden maar verder geen verplichting. Vind je het leuk om echte wedstrijden te spelen, of wil je gewoon een stok achter de deur te hebben om de baan op te gaan, geef je dan op voor de laddercompetitie. Klik hier voor meer informatie over onze wintertennis.

Clubkampioenschappen dubbel

De clubkampioenschappen dubbel zijn op vrijdag 25 september in een mooie, druk bezochte en extra lange finale-avond afgerond. Lees hier het verslag

Heaters op het terras

Op het boventerras zijn heaters opgehangen. Nu is het dus ook bij koeler weer aangenaam toeven op het terras. Bij het ophangbord zit een schakelaar waarmee de heaters worden ingeschakeld. Deze gaan vervolgens na een bepaalde tijd vanzelf weer uit.

Nieuwe locatie AED

De AED heeft een nieuw plekje gekregen en wel in de herenkleedkamer. Dankzij een gift uit het Rabofonds hebben we nu de beschikking over een eigen AED zodat we deze niet meer hoeven te delen met de Rolder Boys. Dat heeft als voordeel dat de AED nu nóg sneller te pakken is in geval van nood.

Login