woensdag 26 juni 2019
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TV Rolde viert haar 60 jarig bestaan!

In juli 1959 was het feest tijdens de oprichting van Tennisvereniging Rolde. In juli dit jaar bestaat TV Rolde 60 jaar en dat vieren we graag met jullie!

Datum

Tijd

Locatie

Voor wie

Zaterdag 6 juli 2019

18:00 – 00:00 uur

Tennisvereniging Rolde

Leden en introducé


Op zaterdag 6 juli vanaf 18:00 uur organiseren we een feest met cocktails, een pubquiz, een ijscokar, gezellige jaren 60, 70 en 80 muziek, lekkere hapjes en een heerlijk buffet!

 

We vieren dit jubileum graag met jullie als leden, omdat we samen met jullie het tennisplezier in Rolde blijven voortzetten. Maar natuurlijk is een introducé ook van harte welkom op het feest. Voor jong en oud organiseren we een heel gezellig jubileumfeest.

We willen je vragen of je wilt aangeven of je komt, zodat we voor voldoende eten kunnen zorgen. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00 voor de avond. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Ik kom naar het feest

(meld je hier aan)

 Dit feest is tevens een mooie aanvulling op de clubkampioenschappen van TV Rolde. In de middag zijn nog mooie wedstrijden te zien. We hopen natuurlijk dat je ook met dit clubkampioenschap meedoet voor het tennisplezier. Het feest is voor iedereen, ongeacht of je meedoet aan het clubkampioenschap.

We zien je heel graag op 6 juli!

Een sportieve groet,

Bestuur TV Rolde

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login