donderdag 9 juli 2020
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Introducé of baanhuur

Vindt je het leuk om iemand van buitenaf mee te nemen naar onze vereniging om samen te tennissen? Wij verwelkomen introducées op ons mooie tennispark!

Een introducé kan voor €5,- bij ons tennissen. Neem je 3 introducées mee? Dan kun je een hele baan huren voor totaal €10,- De betaling hiervoor kan nu ook digitaal overgemaakt worden op rekeningnr: NL40RABO0356002624 t.n.v. Tennisvereniging-Rolde.

Wij wensen jullie veel tennisplezier!

Vrijwilligersdiensten TV Rolde

TV Rolde is blij met de inzet van haar leden voor vrijwillige diensten op de club. Met elkaar maken weTV Rolde tot de gezelligste en mooiste tennisvereniging van Nederland!

Ook voor 2019 heeft de clubhuiscommissie een mooi schema samengesteld om alle bardiensten, onderhoudswerkzaamheden en vrijwilligerswerkzaamheden voor o.a. de jeugd met elkaar rond te krijgen.

Hetseizoen loopt van 25 maart 2019 tot 27 oktober 2019, waarvoor alle activiteiten uiteen zijn gezet en in zijn geroosterd.

Mocht het moment waarop je bent ingedeeld echt niet uitkomen, dan kun je altijd zelf ruilen met een ander lid. Als je het gezelliger vindt om samen met een maatje de bardienst te draaien, dan kun je dat uiteraard ook onderling regelen om dan bij beide diensten samen de bardienst te verzorgen. 

Onderstaand vinden jullie de belangrijkste informatie.

Wij willen je alvast weer heel erg bedanken voor je inzet voor onze gezellige tennisvereniging en hopen je uiteraard daarnaast ook gezellig te zien in het clubhuis op andere momenten.

 

Kalenders

Activiteitenkalender 2019

Datum Activiteit TijdBaanbezetting
Mei   
26 meiJeugdcompetitie Oranje en Groen 09:00 - 11:306
    
Juni   
 2 juniJeugdcompetitie Rood09:00 - 10:302
16 juniDubbeltoernooi (Lees meer)13:00 - 17:005
    
Juli   
1 t/m 7 juliClubkampioenschappen TV Rolde  
 20 t/m 28 juli Grunopark Open dubbeltoernooi  
    
Augustus   
    

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login