zondag 18 augustus 2019
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Jeugdcompetitie.

De oudere jeugd (t/m 14 jaar en t/m 17 jaar) speelt op zondag. Verder wordt er gespeeld op woensdagmiddag (t/m 12 jaar). De jongere jeugd speelt op zondag in-door en met speciale jeugdballen.

In 2010 is de jeugdselectietraining gestart. De spelers uit de selectie trainen intensief en worden voorbereid om een betere speelsterkte te krijgen. Veel spelers uit de jeugdcompetitie doen ook mee aan de selectietrainingen. We hopen dan ook op goede resultaten. Het jongensteam t/m 14 jaar uit 2011 is kampioen geworden en speelt dit jaar in de landelijke competitie t/m 17 jaar. Bij de jeugd t/m 14 hebben we twee teams jongens t/m 14 jaar. De teams jeugd t/m 12 spelen in de KNLTB woensdagmiddagcompetitie. Voor de jonge jeugd is er op zondag een in-door competitie. De competitie eindigt net als bij de senioren begin juni.

Ook de jeugdteams spelen de ene week uit en de andere week thuis (muv. de in-door teams). Iedere week zullen er op zondag 2 teams thuis spelen en op woensdagmiddag 1 team. Kom eens kijken en moedig onze jeugd aan. Een schema van de wedstrijden zal in het clubhuis worden opgehangen.

In de week van 11 juni wordt het 5e jeugd Boerbos tennistoernooi gehouden. Dit toernooi, vlak na de competitie, is een succesvol jeugd tennistoernooi waaraan, evenals in de competitie, ook tennissers van andere verenigingen meedoen. Na de zomervakantie worden de jeugd clubkampioenschappen gehouden. Ook aan die wedstrijden kunnen alle jeugdspelers meedoen. Je ziet, mogelijkheden genoeg om bij je eigen club ratinguitslagen te krijgen. Op de KNLTB site kan iedere speler zijn actuele rating (speelsterkte) zien. Daarnaast kunnen ratinguitslagen worden gekregen door eens mee te doen aan een jeugdtoernooi bij een van onze buurverenigingen (zie de KNLTB toernooienkalender).

Indeling competitieteams jeugd voorjaar 2012

Woensdag

Groen 1

Wessel Zwart
Rik Holtrop

Woensdag

Groen 2

San'ya Heuving
An Reurink
Anne Frederique Bruins

Woensdag

Groen 3

Mirjam Jager
Krein Reurink

Zondag

Jongens (t/m 17 jaar)

Martijn van der Meulen
Bart Slob
Sander Kiers
Luuk Kimbal

Zondag

Jongens 1 (t/m 14 jaar)

Viktor Bruyn
Jonne Bavinck
David Mulder
Job Reurink

Zondag

Jongens 2 (t/m 14 jaar)

Mirko Zwart
Daan van der Meulen
Micha van Beek
Krein Reurink

Zondag, zaal

Oranje 1

San'ya Heuving
Emma Dob
Anne Frederique Bruins

Zondag, zaal

Oranje 2

Rosan Smeenge
Mandy Rudophus

Zondag, zaal

Oranje 3

Maite Glasbergen
Nienke Struik

Zondag, zaal

Oranje 4

Hannah Reinders
Kimberly Oldenburger

Zondag, zaal

Rood 1

Sebastiaan Bruins
Dex op de Camp
Lisa Stadens

Zondag, zaal

Rood 2

Meike Luis
Vera Luis

Zondag, zaal

Rood 3

Bram Dubbelboer
Bjorn Struik

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login