zaterdag 16 februari 2019
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Hoewel de feestdagen nog voor ons liggen, wordt het wel alweer tijd om je op te geven voor de KNLTB-voorjaarscompetitie 2019. Deze bestaat uit 7 gezellige competitiedagen in april en mei. Lijkt het je leuk om met je team tegen teams van andere verenigingen te tennissen? Geef je dan met vermelding van de teamleden op voor 17 december bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugdleden tot 11 jaar kunnen zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan in verschillende competities en op diverse dagen. Je kunt je ook individueel of met een incompleet team opgeven. In dat geval zullen wij ons best doen om je te koppelen aan een passend team.

Nieuw
Het aantal competitievormen is teruggebracht van 300 naar 90 competitiesoorten. Regionaal aangevuld met gewilde nieuwe soorten. Dit heeft als gevolg dat er bij de indeling dit keer niet gekeken wordt naar de ploegrechten opgebouwd in het vorige jaar, maar dat er eenmalig een nieuwe indeling wordt gemaakt op sterkte. Volgend jaar gelden dan weer de ploegrechten. Kijk in de bijlagen voor meer informatie over de keuze van de KNLTB en voor welke competitiesoorten er in ons district zijn.

8/9 Competitie
Ben je een recreatieve tennisser die wel eens een keer competitie wil spelen, maar vind je resultaten niet het belangrijkste? Dan is de 8/9 competitie waarschijnlijk perfect voor jou. 8/9 staat voor het cijfer van je speelsterkte dat op je pasje vermeld wordt. Er wordt gespeeld op 7 competitiedagen in april en mei, op een donderdagavond of zondagmiddag. Een team bestaat uit minimaal 3 personen, waarbij het niet uitmaakt of het 3 heren, 3 dames of 1 heer en 2 dames etc. zijn. Individueel aanmelden kan ook. In dat geval zullen we proberen een passend team voor je te vinden. Er wordt compact gespeeld: bij 40-40 beslissend punt en geen 3e set maar een tiebreak tot en met 10 punten, met 2 punten verschil.

Aanmelden kan tot 17 december bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook voor deze speelvorm eens de KNLTB-website en facebookpagina voor meer informatie of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vragen.

We hopen weer veel teams op de baan te krijgen komend voorjaar!

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login