donderdag 9 juli 2020
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Introducé of baanhuur

Vindt je het leuk om iemand van buitenaf mee te nemen naar onze vereniging om samen te tennissen? Wij verwelkomen introducées op ons mooie tennispark!

Een introducé kan voor €5,- bij ons tennissen. Neem je 3 introducées mee? Dan kun je een hele baan huren voor totaal €10,-

Wij wensen jullie veel tennisplezier!

Lees meer: Introducé of baanhuur

Doe je ook mee met de (najaars)competitie van de KNLTB?

De KNLTB is van plan om de oorspronkelijke voorjaarcompetitie in September van start te laten gaan. We gaan er vanuit dat dit ook daadwerkelijk gebeurt en daarom zullen we de teams van TV Rolde binnenkort weer aanmelden.

Er zullen dit najaar dezelfde competitiesoorten worden aangeboden als in het voorjaar en de teams zullen in dezelfde klasse worden ingedeeld. Er zal echter geen promotie of degradatie aan het einde van de competitie plaatsvinden. Alle teams die in het najaar mee willen doen moeten opnieuw aangemeld worden.

Vind je het leuk om mee te doen? Dan kun je je nog opgeven voor 15 juni! Dat kan:

  • Als bestaand team
  • Als nieuw team
  • Individueel om aan te sluiten bij een team
  • Individueel als invaller (zelfs als je maar één keer kunt spelen)

Je kunt je aanmelden (zowel individueel als per team) voor de “Voorjaarscompetitie in het najaar” tot 15 juni a.s. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijgevoegd het schema wat de speeldagen zullen zijn voor de competitie.

Schema 1

Schema 2

Zomertraining is open voor inschrijving!

We mogen weer los!  Vanaf 11 mei mag er weer worden getennist, dus ook les is weer mogelijk.
Je kunt je aanmelden voor groepjes van 4 -6 personen of voor priveles ( 1-2 personen).
De cursusduur is 14 weken; kosten € 112,00 (6 personen ) tot € 165,00 (4 personen). Privéles € 165,00 voor 2 personen 30 minuten.
Er wordt maandag t/m vrijdag lesgegeven, zowel overdag als ‘s avonds.
Als je je wilt opgeven, vergeet dan niet de verhinderingen op te geven en met wie je graag wilt trainen.
Opgave graag via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de baan!
Auke Lemstra

 

Tennissen is vanaf 11 mei weer (onder voorwaarden) mogelijk!

Heel goed nieuws! We mogen weer de baan op!

We zijn heel blij dat we een deel van onze tennisactiviteiten weer mogen hervatten, maar dit mag alleen in aangepaste vorm, omdat het coronavirus nog niet is bestreden. We mogen een deel van de tennisactiviteiten alleen hervatten onder strikte voorwaarden. Hiervoor volgen wij de richtlijnen van de KNLTB en de gemeente, afgestemd op de situatie voor onze tennisvereniging. Wij vragen jullie de richtlijnen goed door te nemen en dit op te volgen. Dat is nodig om als TV Rolde weer open te mogen, vandaar dat dit belangrijk is voor ons allemaal!

Lees hier het protocol

 

Corona maatregelen verlengd; TV Rolde blijft gesloten t/m 28 april.

Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Wij als sportvereniging zijn genoodzaakt ons tennispark gesloten te houden t/m 28 april. Helaas geldt dit voor zowel georganiseerde activiteiten als voor vrij tennissen. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom handhaving en ons maatschappelijke belang om corona zo goed als mogelijk het hoofd te bieden, is ons tennispark t/m 28 april (fysiek) gesloten.

Wij houden de lijnen met KNLTB en NOC NSF kort om ons tennispark weer direct te openen als daar ruimte toe ontstaat in de landelijke maatregelen. Wij informeren jullie dan direct. Wij hopen dat jullie - ondanks al deze maatregelen - fit en gezond uit deze periode komen. Uiteraard hopen wij jullie spoedig goed nieuws te brengen.

TV Rolde sluit het park en annuleert alle tennisactiviteiten t/m 6 april

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf zondag 15 maart 18.00 uur en gelden tot tenminste 6 april.

De KNLTB roept alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook

- trainingen,
- toss en
- vrij tennissen

Zie hier het nieuwsbericht van de KNLTB.

TV Rolde sluit zich in het belang van onze leden aan bij het dringende advies van de KNLTB. Daarmee annuleren wij alle activiteiten met tennis tot en met 6 april en hebben we besloten het park voor nu te sluiten. Wij houden jullie geïnformeerd indien de maatregel langer van kracht blijft.

Bedankt voor jullie begrip. We hopen jullie na die tijd weer in goede gezondheid op de baan te zien.

Algemene Ledenvergadering 12 februari 2020

      Uitnodiging ALV TV Rolde
 
Het bestuur van TV Rolde nodigt jullie allen uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Deze vindt plaats op woensdag 12 februari 2020 op het clubhuis van onze gezellige tennisvereniging.
 
ALV Tennisvereniging Rolde
Datumwoensdag 12 februari 2020
Tijdstip20:00 uur  |  Inloop met koffie en thee vanaf 19:45 uur.
LocatieClubhuis TV Rolde

Aanmelden is niet nodig.

Lees meer: Algemene Ledenvergadering 12 februari 2020

We zoeken vrijwilligers! Wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging?

Onze vereniging heeft het geluk vele actieve en enthousiaste leden te hebben die zich ieder jaar inzetten om onze vereniging zo mooi en actief te houden. Wil jij samen met ons ook structureel, of een keer sporadisch iets betekenen voor onze vereniging? Dan komen we graag met je in contact!
 
Ondersteuning is onder andere welkom bij:
- de jeugdactiviteiten
- de toss
- de sponsorcommissie 
- communicatie (o.a. website mooi en up to date te houden)
 
Heb je een ander idee waarop je iets kunt betekenen voor onze vereniging?  Laat het ons dan graag weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Lees meer informatie over de activiteiten

Lees meer: We zoeken vrijwilligers! Wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging?

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login