woensdag 1 april 2020
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TV Rolde sluit het park en annuleert alle tennisactiviteiten t/m 6 april

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf zondag 15 maart 18.00 uur en gelden tot tenminste 6 april.

De KNLTB roept alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook

- trainingen,
- toss en
- vrij tennissen

Zie hier het nieuwsbericht van de KNLTB.

TV Rolde sluit zich in het belang van onze leden aan bij het dringende advies van de KNLTB. Daarmee annuleren wij alle activiteiten met tennis tot en met 6 april en hebben we besloten het park voor nu te sluiten. Wij houden jullie geïnformeerd indien de maatregel langer van kracht blijft.

Bedankt voor jullie begrip. We hopen jullie na die tijd weer in goede gezondheid op de baan te zien.

Algemene Ledenvergadering 12 februari 2020

      Uitnodiging ALV TV Rolde
 
Het bestuur van TV Rolde nodigt jullie allen uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Deze vindt plaats op woensdag 12 februari 2020 op het clubhuis van onze gezellige tennisvereniging.
 
ALV Tennisvereniging Rolde
Datumwoensdag 12 februari 2020
Tijdstip20:00 uur  |  Inloop met koffie en thee vanaf 19:45 uur.
LocatieClubhuis TV Rolde

Aanmelden is niet nodig.

Lees meer: Algemene Ledenvergadering 12 februari 2020

We zoeken vrijwilligers! Wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging?

Onze vereniging heeft het geluk vele actieve en enthousiaste leden te hebben die zich ieder jaar inzetten om onze vereniging zo mooi en actief te houden. Wil jij samen met ons ook structureel, of een keer sporadisch iets betekenen voor onze vereniging? Dan komen we graag met je in contact!
 
Ondersteuning is onder andere welkom bij:
- de jeugdactiviteiten
- de toss
- de sponsorcommissie 
- communicatie (o.a. website mooi en up to date te houden)
 
Heb je een ander idee waarop je iets kunt betekenen voor onze vereniging?  Laat het ons dan graag weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Lees meer informatie over de activiteiten

Lees meer: We zoeken vrijwilligers! Wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging?

Star Sourcing 360 Open toernooi van 23 t/m 29 maart open voor inschrijving!

Ook dit jaar kun je het voorjaarseizoen starten op de tennisbanen van TV Rolde met een leuk toernooi. Een mooie voorbereiding op de voorjaarcompetitie of gewoon weer lekker de baan op om te tennissen. Van maandag 23 maart tot en met zondag 29 maart organiseert TV Rolde het Star Sourcing 360 Open toernooi. De wedstrijden Dames Enkel en Heren Enkel worden gespeeld in de onderdelen 5, 6, 7, 8 en 9. Het is een officieel KNLTB goedgekeurd toernooi. Je speelsterkte op 1 januari 2019 is bepalend voor je indeling.

Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven, dus als je meer wilt spelen dan is dat mogelijk.

Inschrijven voor 15 maart via www.toernooi.nl  Dankzij onze sponsor Star Sourcing 360 is het inschrijfgeld beperkt gebleven tot EUR 12,50 (en EUR10,00 voor het tweede onderdeel als je daaraan meedoet).

Voor alle onderdelen zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Schrijf je dus snel in via www.toernooi.nl

Schrijf je in voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020 voor 1 dec!

Hoewel de feestdagen nog voor ons liggen, wordt het wel alweer tijd om je op te geven voor de knltb voorjaarscompetitie 2020. Deze bestaat uit 7 gezellige competitiedagenvanapriltot begin juni. Lijkt het je leuk om met je team tegen teams van andere verenigingen te tennissen, geef je dan met vermelding van de teamleden op voor1 decemberbijDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugdleden tot 11 jaar kunnen zich opgeven bijDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan in verschillende competities en op diverse dagen en kan ook individueel of met een incompleet team. In dat geval zullen wij ons best doen om je te koppelen aan een passend team.

Klik door voor meer details

Lees meer: Schrijf je in voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020 voor 1 dec!

Ladies toernooi erg geslaagd en wordt mogelijk volgend jaar vervolgd!

Op 16 oktober 2019 werd in plaats van de woensdagochtendtoss, een ladies minitoernooi georganiseerd. Er was een groot aantal deelnemers, we hadden geweldig weer en iedereen was enthousiast over het gezellige, laagdrempelige event! Lidwien en Helena hebben het toernooi erg leuk en goed georganiseerd, wat terug te lezen is in het bijgevoegde verslag van dit ladies toernooi.

Er is veel enthousiasme om dit ladies toernooi volgend jaar weer te houden. Dus houdt de kalender ook in 2020 in de gaten!

Verslag ladies mini toernooi

Lees meer: Ladies toernooi erg geslaagd en wordt mogelijk volgend jaar vervolgd!

Het was een mooi Grunoparktoernooi in tropische sferen

Van 22 tot en met 28 juli 2019 hebben we wederom het Grunopark Open dubbeltoernooi bij TV Rolde georganiseerd. Waar we dachten dat met de tropische temperaturen in 2018 we dit jaar het iets minder warm zouden hebben, bleken we wederom met 30+ graden te spelen.

Met aangepaste tijden en wedstrijdregels, parasols, emmers water en extra drinkbreaks hebben we de hitte getrotseerd. In een supergezellige week (met dank aan alle deelnemers en vrijwilligers) werd er met zweet (heel veel), bloed (gelukkig alleen een paar schaafplekken) en tranen (vooral van vreugde) gestreden. De supporters naast de baan moedigden van jong (15 jaar) tot oud (86 jaar) aan en brachten ook de nodige extra gezelligheid.

We hopen dat jullie ook volgend jaar (als niet op vakantie in de laatste week van  juli) (weer) mee doen. En ben je eerder toe aan een toernooi? De laatste week van maart zullen we ook volgend jaar weer ons open enkeltoernooi organiseren, dus zet dat vast in je agenda!

Ladies mini toernooi op woensdagochtend 16 oktober

In plaats van de gebruikelijke toss-ochtendwillen we op woensdag 16 oktobereen mini toernooi organiseren.We beginnen om 8.45 uur en het toernooi duurt tot 12.00 uur.Alle dames zijn welkom,er worden korte wedstrijden in het dubbelspel gespeeld en je komt veel verschillende speelpartners tegen.

Voor alle leden die wel eens de woensdagmorgen toss bezoeken, warm aan te bevelen enook andere leden zijn van harte welkom. De kosten zijn 5 euro per persoon.

Opgave graag voor 2 oktoberop de lijst in de kantine of per email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 16 oktober.

Helena ScholenLidwiende boer

Binnenkort...

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Buienradar

Sterpartners:

Login