Avond sluiting, coronaregels vanaf 28 november

Het kabinet heeft besloten om extra maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het coronavirus. Vanaf 28 november gelden er aangescherpte maatregelen voor de tennisvereniging. Deze regels vanuit de overheid zijn erop gericht het aantal contacten tussen mensen te beperken. Hieronder lees je wat de nieuwe maatregelen concreet betekenen.

Tennissen kan tot 17:00 uur, ook zonder coronabewijs

Je kunt gewoon tennissen op het park zonder het vertonen van een coronabewijs. Tennissen is alleen mogelijk tot 17.00 uur, na die tijd moet het tennispark leeg zijn. Gebruik de app voor het reserveren van een baan en je kunt vrij spelen. Wedstrijden, Toss en tennislessen kunnen tot 17.00 uur doorgaan.
Tijdens het sporten is de 1,5 meter afstand niet nodig, buiten de baan of op het park is de 1,5 meter wel verplicht. Geef elkaar voldoende ruimte.

Je hebt een Coronatoegangsbewijs nodig voor:

  • het nuttigen van een drankje of hapje binnen in de kantine en op het terras. We controleren het coronabewijs en je krijgt een vaste zitplaats toegewezen.
  • toegang tot de kleedkamers.
  • toegang tot het toilet

De kantine sluit om 17.00 uur.

Publiek is niet toegestaan op het tennispark, ook niet bij (jeugd)trainingen en wedstrijden.

De maatregelen gelden voor iedereen boven de 18 jaar. Leraren, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers hoeven echter geen coronabewijs te laten zien.

Wij zijn verplicht om je coronabewijs te controleren. Meer informatie over het coronabewijs en het gebruik van een corona-app lees je hier

De maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Wij begrijpen dat deze maatregelen de tennisbeleving nog steeds beïnvloeden. In het belang van ieders gezondheid zullen we allemaal de maatregelen moeten blijven volgen.