zaterdag 19 september 2020
Lettergrootte

Clubkampioenschappen enkel 2017

Clubkampioenschappen enkel 2017 was een succes!

Van donderdag 6 t/m zaterdag 8 juli 2017 vonden de clubkampioenschappen enkel plaats. Hoewel het aantal inschrijvingen helaas wat aan de lage kant was, konden er toch 3 poultjes worden gevormd. Onder het genot van fantastisch weer hebben de deelnemers mooie, spannende en sportieve wedstrijden gespeeld. Hieronder volgen de winnaars:

Clubkampioene damesFina Mulder
Clubkampioen herenNiels Kimbal
Clubkampioen heren subtoppers    Bart Pater

 

Het was gezellig, we hadden heerlijk weer, dus we hopen volgend jaar op veel meer deelnemers!

Clubkampioenschappen dubbel 2015

De dubbel clubkampioenschappen 2015 zijn net afgelopen. Tot in de late uurtjes was het druk op het park. Het toernooi werd om kwart voor twaalf afgesloten na een avond met veel spannende tennispartijen. De finale van het gemengd dubbel 7 was de laatste wedstrijd die werd gespeeld.

Ondanks de intrede van de kou bleef het publiek warm door de bitterballen en het mooie tennis (en natuurlijk de perfecte terrasverwarming). Het applaus van het volle terras klaterde over de deelnemers neer toen er weer een driesetter gespeeld moest worden.  Na de prijsuitreiking, het vertrouwde dankwoord namens de deelnemers van Geert Sluiter, verlieten uiteindelijk de laatsten zaterdagochtend half een het complex.

Het toernooi werd dit keer gehouden over twee weken startend in de week na de Roldermarkt. Op enkele partijen na werden de wedstrijden op doordeweekse avonden gehouden. Twee weken waren het gezellige avonden met spanning op de baan. Enkele avonden moest een half uur gewacht worden tot de september-douches waren weggezakt.

De 59 spelers speelden 74 wedstrijden in 12 onderdelen. De statistieken zijn natuurlijk terug te vinden op toernooi.nl. De prijzen werden als volgt verdeeld:

 1e prijs2e prijs
HD8Riekus Douwes / Georg WiegandLammert Darwinkel / Leen de Graaf
GD7Jacob Hofstede / Dimphy Hoizing-WeinansMathijs Steenhuis / Vera Deekens
DD7Harriet Bloembergen-Abbingh-Fina Mulder-SluiterLaura Hofstede / Marjan Luis
HD7Bart Pater / Mathijs SteenhuisJelle Blaauw / Jan Mulder
DD6Eliza de Boer / Dimphy Hoizing-WeinansVera Deekens / Colinda Gerbranda
GD5Wim van der Velde / Eliza de BoerJob Reurink / Ans Speelman
HD5Niels Kimbal / Jan-Willem van den BargBert Bloembergen / Ronald Zwart

Enkele sfeerplaatjes en foto’s van gelukkige kampioenen. Helaas zijn niet alle foto’s gelukt.

Login