zaterdag 27 februari 2021
Lettergrootte

Wil jij graag fit blijven in de winter? Wil je kennismaken met tennis of het tennissen weer oppakken? Wij bieden een aantrekkelijke actie, voor jong en oud, waarbij je gezond en veilig kunt tennissen op anderhalve meter. Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee!

Banner Actie Zo leuk is tennis

We bevinden ons in een bijzondere tijd. TV Rolde stelt je graag in de gelegenheid om te blijven sporten en kennis te maken met tennis. Je kunt je individueel inschrijven of samen met anderen. Familie, vrienden of teamgenoten, samen veel plezier beleven aan tennis. Dat maken wij graag mogelijk samen met de KNLTB.

Je ontvangt bij deze actie een KNLTB pas en toegang tot de ClubApp om banen te reserveren. Zelf hoef je alleen voor een racket, ballen en tennisschoenen te zorgen. TV Rolde beschikt over 6 banen. De banen van TV Rolde zijn ook in de winter uitstekend bespeelbaar, alleen onder hele winterse omstandigheden kunnen wij niet spelen. Het komt niet vaak voor dat de banen onbespeelbaar zijn. Op het tennispark houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. Voldoende onderlinge afstand bewaren is geen probleem bij tennis.

Je kunt kiezen uit twee speciale acties!

Leden actie 35Leden actie 89

 De tennislessen worden gegeven door een gecertificeerde tennisleraar, volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. De tennislessen organiseren wij met maximaal 4 spelers op een baan, zodat er voldoende onderlinge ruimte is. Je krijgt 3 of 4 keer les voor 16 december en 4-5 lessen tussen 1 februari en 1 april (tijdens de schoolvakantie is er geen les).

Als je het leukt vind kun je deelnemen aan het afsluitende toernooitje (als de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB dat toelaten). 

Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee! Schrijf je in via dit online formulier.   Aanmelden

Speciaal voor jeugd spelers

Tennis voor de jeugd krijgt bij TV Rolde altijd bijzondere aandacht en een aantrekkelijk aanbod. Jeugdspelers kunnen nu gebruik maken van het tijdelijke lidmaatschap tot 1 april of een pakket met tennislessen. 
Als jonge sporters tennislessen wilt volgen dan kun je voor meer informatie kijken op de speciale Tenniskidspagina van TV Rolde

Login