zondag 20 januari 2019
Lettergrootte

Binnen de Commissie Wedstrijdtennis heeft Thom Steenhuis de afgelopen jaren de taak van verenigingstoernooileider (VTL) ingevuld. Omdat hij gaat verhuizen naar een andere plaats, gaat hij hiermee stoppen. Daarom is er een opvolger nodig, want zonder nieuwe VTL kunnen vanaf 2019 de open toernooien van TV Rolde, namelijk het Kick-off toernooi en het Grunopark Open Toernooi, niet meer georganiseerd worden. Klik verder om te zien wat de functie inhoudt.

Wat houdt deze taak precies in?
- Het volgen van de KNLTB VTL cursus is een vereiste om als officiële VTL geregistreerd te staan. Dit kost je een halve dag voor de cursus en ook ongeveer een halve dag voor het e-learning gedeelte.
- Tijdens het Kick-off toernooi en het Grunopark open dubbeltoernooi ben je het aanspreekpunt voor de deelnemers en ben je verantwoordelijk voor de wedstrijdplanning. Dit klinkt zwaarder dan het is, want je wordt ondersteunt door de ervaren overige leden van de commissie wedstrijdtennis. Bovendien geeft de KNLTB VTL-cursus jou de kennis om deze taak met vertrouwen te kunnen uitvoeren.
Hoeveel tijd kost het je?
- Rondom de 2 open toernooien ben relatief druk met deze taak, maar het is zeker goed te combineren met een baan. Het is dan ook niet nodig om bij alle wedstrijddagen op het tennispark aanwezig te zijn.
- Buiten deze toernooien heb je in principe geen taken behalve vergaderen met de commissie wedstrijdtennis, welke ongeveer 4 keer per jaar vergaderen.
- Het eenmalig volgen van de KNLTB VTL cursus kost je ongeveer een dag in totaal.
Het beschikken over goede communicatievaardigheden en het enigszins handig zijn met computers zijn vaardigheden die het uitvoeren van deze functie makkelijker maken. Deze taak kan ook door 2 mensen worden uitgevoerd. Degene die deze taak wil gaan vervullen, wordt uiteraard zorgvuldig ingewerkt door Thom en de overige commissieleden.

Heb je interesse of wil je meer informatie hebben? Neem dan contact op met Thom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk ben je enthousiast geworden om het voortzetten van onze open toernooien mogelijk te maken.

Login