vrijdag 20 september 2019
Lettergrootte

Start het voorjaarseizoen op de tennisbanen van TV Rolde. Wil je je voorbereiden op de voorjaarcompetitie, de winter van je afslaan of gewoon weer lekker de baan op om te tennissen?
Van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart organiseert TV Rolde het Star Sourcing 360 Open toernooi. De wedstrijden Dames Enkel en Heren Enkel worden gespeeld in de onderdelen 5, 6, 7, 8 en 9. Het is een officieel KNLTB goedgekeurd toernooi. Je speelsterkte op 1 januari 2019 is bepalend voor je indeling.

PosterStar2019

Ben je de winter lekker doorgekomen of voel je je gewoon super goed dan kun je natuurlijk ook wat meer uitdaging aangaan en je hoger inschrijven. Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven, dus als je meer wilt spelen dan is dat mogelijk.

Inschrijven voor 17 maart via www.toernooi.nl  Dankzij onze sponsor Star Sourcing 360 is het inschrijfgeld beperkt gebleven tot EUR 12,50 (en EUR10,00 voor het tweede onderdeel als je daaraan meedoet).

Wij zorgen ervoor dat de banen er zo als altijd uitstekend bijliggen en de kantine warm en gezellig is om even bij te komen. Met hulp van onze sponsor Groentespecialist Wessel Hagels zorgen wij ook voor gezelligheid met een hapje en een drankje. Voor succes of gezelligheid op de baan moet je vooral zelf zorgen.

Ben je een beginnende speler en heb je nog geen of weinig ervaring met toernooien dan is dit ook voor jou een leuk toernooi om ervaring op te doen en plezier te hebben op de tennisbaan.  

Voor alle onderdelen zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Schrijf je dus snel in via www.toernooi.nl  

 

Dit toernooi van TV Rolde is mede mogelijk gemaakt door:

Star sourcing 360

WesselHagels

 

 

 

 

 

Login