Zoek

Corona regels vanaf 25 september

Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele maatregelen voor de tennisvereniging. De 1.5 meter maatregel komt dus te vervallen, wel geldt dit nog als een dringend advies. Het tennispark is weer gewoon toegankelijk, ook voor toeschouwers.

Er zijn nog wel enkele beperkingen voor de kantine.

  • Voor het nuttigen van een drankje of hapje binnen in de kantine is een coronabewijs noodzakelijk. Wij zijn in onze kantine verplicht om je coronabewijs te checken.
    Meer informatie over het coronabewijs en het gebruik van een corona-app lees je hier
  • Op het terras kun je een drankje of hapje nuttigen zonder een coronabewijs.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in de kantine en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een geen coronabewijs nodig.
  • De kleedkamers zijn weer gewoon toegankelijk.

Wij begrijpen dat deze maatregelen de tennisbeleving nog steeds beïnvloeden. In het belang van ieders gezondheid zullen we allemaal de maatregelen moeten blijven volgen.

Wel wordt het weer makkelijker om activiteiten te organiseren. De toss momenten zijn alweer een tijdje hervat, dus sluit ook zeker gezellig aan als je lekker wilt tennissen. Zie hier de tossmomenten. Ook de najaarscompetitie is van start gegaan. Kom zeker eens kijken naar een mooie thuiswedstrijd.