Baan huren

Ook tennissen in Rolde? Huur een baan! 

Als echte tennisliefhebber wil je in de vakantie je potje tennis niet missen. Dat hoeft ook helemaal niet! Bij Tennisvereniging Rolde ben je van harte welkom om een baan te huren.

Verblijf je bij Hof van Saksen?

Gasten van Hof van Saksen kunnen terecht bij de Edutainmentbalie van het resort om een baan te huren en ontvangen daarbij een korting op de baanhuur. Ook zijn daar tegen een kleine extra vergoeding ook rackets en ballen te huur. Reserveren via het park kan via:

Reserveren als gast van Hof van Saksen: entertainment@hofvansaksen.nl

Neem contact met ons op

Er is niet altijd iemand op het tennis complex om je te ontvangen. Dus laat ons bij voorkeur een aantal dagen vooraf weten dat je een baan wilt huren.

Reserveren via Tennisvereniging Rolde : secretaris@tvrolde.nl.

Een heel fijne tennisomgeving!

TV Rolde beschikt over een moderne tennis accommodatie die prachtig ligt in een natuurrijke, sportieve omgeving. De accommodatie bestaat uit zes winterharde smashcourt banen, twee oefenbanen en een gezellig clubhuis. De banen zijn voorzien van verlichting en het hele jaar bespeelbaar.

Waar vind je TV Rolde?

Het tenniscomplex ligt in het sportpark Boerbos, naast de zandverstuiving en achter de voetbalvelden van de Rolder Boys. Je kunt eenvoudig parkeer op het parkeerterrein bij de weg.

Adres: Nijlanderstraat 34, 9451 BM Rolde