zaterdag 17 november 2018
Lettergrootte

Tennisseizoen 2018

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur en de jeugdcommissie heeft  weer een mooi programma gemaakt voor alle jeugdleden. Ook de kalender is weer aangepast met al deze activiteiten.

Tennisschool Future Tennis

Zoals reeds aangegeven in de nieuwsbrief gaat per 1 april a.s. Tennisschool Future Tennis uit Haren de tennislessen voor onze jeugdleden verzorgen. Onze jeugdtrainer wordt Arjan Dijkema.
We willen hierbij natuurlijk ook nog onze huidige jeugdtrainer, Carolien de Vries, hartelijk bedanken voor de fijne en sportieve samenwerking. Voor een persoonlijk afscheidscadeau namens de kinderen en de club wordt gezorgd.

Ouderbijeenkomst
Naast het vinden van een nieuwe jeugdtrainer is er in de afgelopen periode hard gewerkt aan nieuwe lespakketten voor de jeugd. De jeugdcommissie houdt, samen met de nieuwe jeugdtrainer, een ouderbijeenkomst op zaterdag 17 maart a.s. om 19.00 uur. We willen de ouders dan graag informeren over de inhoud van de nieuwe lespakketten. Mocht je ook benieuwd zijn naar de nieuwe lespakketten, de informatie zal ook op de website worden geplaatst.

Tenniskids competitie Kia Word Tour
De Kia World Tour gaat op 18 maart weer van start. In het voorjaar doen 2 teams van T.V. Rolde mee aan deze competitie.
Op 18 maart, 2 april, 17 juni en 24 juni wordt de Kia World Tour georganiseerd door TV Rolde en speelt één van onze jeugdteams thuis.

Tenniskids Groene Competitie
Dit jaar gaat voor het eerst een jeugdteam van TV Rolde deelnemen aan de Groene Competitie. Het team bestaat uit 6 jeugdleden. Het groene team speelt op 15 april, 6 mei, 27 mei en 3 juni thuis.

De World Tour en Groene competitie start om 9.00 uur. Dus ben je benieuwd naar onze jeugd kom dan gerust eens kijken en aanmoedigen! Het clubhuis is open dus de koffie staat klaar!
Informatie over de World Tour en Groene competitie vind je op Tenniskids.toernooi.nl

Proeflessen en Toernooi
Op 4,11 en 18 april worden er gratis proeflessen gegeven op ons sportpark met als afsluiting een toernooi op 25 april. Tijdstip 14.30-15.30 uur.
Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij hopen dat de deelnemers aan de proeflessen het tennissen net zo leuk gaan vinden als wij en allemaal lid worden van TV Rolde!

Jeugdactiviteiten
Naast het verzorgen van de tennislessen voor de jeugd organiseert Tennisschool Future Tennis in samenwerking met andere clubs in de regio jeugdtoernooien. Onze jeugdleden kunnen hier tegen een kleine vergoeding aan deelnemen. In de eerste week van de zomervakantie vindt er een jeugdtoernooi plaats bij TV Rolde. De exacte datum en tijdstip is nog niet bekend.
Naast de eerdere genoemde activiteiten organiseren we gedurende het gehele jaar nog allerlei leuke activiteiten voor de jeugd. Klik hier voor een overzicht van de jeugdactiviteiten en de baanbezetting tijdens deze activiteiten. 

Voor vragen of tips dan zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tevens zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden voor de jeugdcommissie, dus lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van jeugdactiviteiten, laat ons dat dan weten via bovenstaand mailadres.

Tot slot wensen wij onze (jeugd)leden een sportief en gezellig tennisseizoen toe.

De Jeugdcommissie

Login