zaterdag 19 september 2020
Lettergrootte

Iedereen kan tennissen, of je nou 6, 12, 18 of 80 bent. Maar omdat je als kind of jongere nog niet zo sterk en groot bent als volwassenen, is het tennisspel daar op afgestemd. Als je op de basisschool zit, kun je meedoen met Tenniskids. Een leuk programma waarbij je voor een vast bedrag per maand les krijgt en net zo vaak met je vriendjes en vriendinnetjes mag tennissen als je wilt. Zit je al op de middelbare school, dan ben je juniorlid. En voor iedereen organiseren we leuke en gezellige wedstrijden, competities en andere evenementen! Kijk hiervoor op de jaarkalender.

Lespakketten:
Je kunt kiezen uit twee aantrekkelijke pakketten voor de jeugd.

Pakket 1: 30 professionele tennislessen per jaar van 1 uur in groepen van circa 8 kinderen op basis van speelsterkte.

Daarnaast kun je deelnemen aan:

  • Familie Toss
  • Jeugd Toss
  • Clubkampioenschappen

Pakket 1 is inclusief lidmaatschap TV Rolde en exclusief deelname aan Tenniskids competitie (kosten 10 euro per jaar)

Doelgroep: Kinderen vanaf 6 jaar t/m 12 jaar die plezier hebben in tennis en slechts 1 keer per week willen spelen.

Prijs EUR 18,- per maand (prijswijzigingen voorbehouden per 1 april)

Pakket 2: 30 professionele tennislessen per jaar van 1 uur in groepen van circa 8 kinderen op basis van speelsterkte. Op 20 vrijdagen samen spelen met andere jeugdleden onder leiding van de trainer. In deze extra training staat het samen spelen en van elkaar leren centraal.

Daarnaast kun je deelnemen aan:

  • Familie Toss
  • Jeugd Toss
  • Clubkampioenschap
  • Tenniskids competitie voorjaar en najaar
  • Sportshirt TV Rolde (voorzien van naam kind)

Pakket 2 is inclusief lidmaatschap TV Rolde.

Doelgroep: kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar die plezier hebben in tennis en sneller vooruitgang willen boeken. Het leuk vinden om wedstrijdjes te spelen.

Prijs EUR 21,50 per maand (prijswijzigingen voorbehouden per 1 april) 

Aanmelden
Wil je lid worden van TV Rolde en meedoen met Tenniskids? Download dan het aanmeldformulier en laat je ouders dit invullen en opsturen naar Tennisschool Future. We zien je snel op de tennisbaan!
Stuur ook een foto voor op je tennispas naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. (pdf). 

 

Voor de jeugd zijn er ook nog aanvullende mogelijkheden

Extra jeugdtoernooi:
Future Tennis organiseert een toernooi voor de jeugdleden van TV Rolde samenmet een aantal tennisverenigingen uit de regio. De kinderen betalen hiervoor een kleine bijdrage circa €6,-

Schooltennis:
De jeugdcommissie organiseert kennismaking met tennis voor basisschoolleerlingen onder begeleiding van de tennisleraar.

Tenniskamp:
Bij voldoende hulp van ouders kijken we of we elk jaar een tenniskamp kunnen organiseren voor de jeugdleden tegen een aanvullende vergoeding. Dit kan alleen gerealiseerd worden met hulp van ouders/ verzorgers.

Privéles:
Ouders kunnen aanvullende lessen voor de kinderen afnemen bij Future Tennis voor eigen rekening.

De huidige pakketten zijn mogelijk gemaakt door een aanzienlijke subsidie vanuit T.V.Rolde.

Lestijden 

De indeling van de lessen wordt door de trainer gedaan. De 30 lessen worden door het hele jaar gegeven. Vanwege de weersvoorspelling in de winter en het mogelijk niet bespeelbaar zijn van de banen, worden er minder lessen gegeven in de winter. Voor het lesrooster kijk op de site van futuretennis onder kopje Rolde. www.futuretennis.nl/rolde/

Wijzigingen in keuze lespakket of afmelden/opzeggen

We hanteren vanaf 1 april 2018 geen zomer- en winterseizoen meer voor de lessen. Hierdoor hoef je niet steeds aan te melden voor het nieuwe seizoen. Je blijft lid voor het pakket dat je hebt gekozen. Wil je van pakket wijzigen of stoppen met de lessen dan kan dat op twee momenten in het jaar, per 1 april en per 1 oktober. De wijziging of opzegging moet je voor deze data doorgeven via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten jeugd

De jeugdcommissie organiseert voor de jeugd van TV Rolde allerlei activiteiten,het uitgangspunt is dan ook dat iedereen hieraan meedoet. Dit geldt eveneens voor de Tenniskids competitie binnen pakket 2. Ben je verhinderd of kun jeergens niet aan meedoen dan meld je je hiervoor actief af. Kort voor activiteit zullen we nog een mail rondsturen als reminder.(Uitgezonderd hiervan zijn de extra jeugdtoernooien die i.s.m. Future tennis worden georganiseerd en waar geringe bijdrage voor gevraagd wordt.)

Indeling sterkte/ kleur Tenniskids competitie wordt door de trainer gedaan.

Vrij spelen

Je kunt elke dag vrij tennissen op de banen. Met de clubpas heb je toegang tot ons tennispark. Als er een baan vrij is, hang je eerst de pasjes op het afhangbord op het terras boven. Zo reserveer je de baan en kun je in ieder geval drie kwartier spelen. Als er daarna niemand op die baan wil, mag je gewoon door tennissen. Zijn alle banen bezet als je komt? Hang dan de pasjes op het bord achter de mensen die al aan het spelen zijn. Als hun speeltijd op is, dan mag jij op de baan.

Jeugdcommissie
De Jeugdcommissie organiseert van allerlei leuke activiteiten zoals tennisinstuiven en een familietoss waarbij je bijvoorbeeld met je ouders of je opa en oma mag dubbelen. Kijk op de jaarkalender voor alle jeugdactiviteiten.  Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van ouders wordt een actieve bijdrage gevraagd zodat wij extra activiteiten of competities kunnen blijven organiseren voor de jeugd. Als ouder/ verzorger kan je aangeven waar je graag bij zou willen helpen. 

Login