zondag 20 januari 2019
Lettergrootte

Iedereen kan tennissen, of je nou 6, 12, 18 of 80 bent. Maar omdat je als kind of jongere nog niet zo sterk en groot bent als volwassenen, is het tennisspel daar op afgestemd. Als je op de basisschool zit, kun je meedoen met Tenniskids. Een leuk programma waarbij je voor een vast bedrag per maand les krijgt en net zo vaak met je vriendjes en vriendinnetjes mag tennissen als je wilt. Zit je al op de middelbare school, dan ben je juniorlid. En voor iedereen organiseren we leuke en gezellige wedstrijden, competities en andere evenementen! Kijk hiervoor op de jaarkalender.

Tennisschool Future Tennis

Per 1 april 2018 gaat Tennisschool Future Tennis de lessen voor onze jeugdleden verzorgen. 

Wil je een proefles volgen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom naar een van onze speciale proeflessen in april.

World Tour en Jeugdcompetitie
Je kunt ook meedoen aan de jeugdcompetitie en de World Tour waarbij je steeds bij een andere vereniging in de buurt speelt. Samen met je teamgenootjes speel je dan wedstrijdjes tegen kinderen van andere vereningen.

Clubkampioenschappen jeugd
Ieder jaar organiseert de Jeugdcommissie clubkampioenschappen. Je kunt dan op je eigen niveau wedstrijden spelen. Kijk op de jaarkalander wanneer de jeugd clubkampioenschappen worden gehouden. Vanaf 13 jaar mag je met de clubkampioenschappen voor senioren meedoen.

Vrij spelen
Je kunt elke dag vrij tennissen op de banen. Met de clubpas heb je toegang tot ons tennispark. Als er een baan vrij is, hang je eerst de pasjes op het afhangbord op het terras boven. Zo reserveer je de baan en kun je in ieder geval drie kwartier spelen. Als er daarna niemand op die baan wil, mag je gewoon door tennissen. Zijn alle banen bezet als je komt? Hang dan de pasjes op het bord achter de mensen die al aan het spelen zijn. Als hun speeltijd op is, dan mag jij op de baan.

Jeugdcommissie
De Jeugdcommissie organiseert van allerlei leuke activiteiten zoals tennisinstuiven en een familietoss waarbij je bijvoorbeeld met je ouders of je opa en oma mag dubbelen. Kijk op de jaarkalender voor alle jeugdactiviteiten.  Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Login