zondag 20 januari 2019
Lettergrootte

Als je op de basisschool zit, kun je meedoen met een speciaal tennisprogramma: Tenniskids. Je speelt op aangepaste, kleinere banen, zodat het tennisspel past bij wat je op jouw leeftijd al kunt. Zo leer je alles over het tennisspel en blijft tennis uitdagend, spannend en leuk.

Jarenlang trainden kinderen op dezelfde wijze als volwassenen: op een hele baan en met de bekende gele ballen. Eigenlijk op een te groot veld en met te zware ballen als je nog jong bent. Daarom train je bij TV Rolde volgens de Tenniskids-methode. Daarbij zijn de oefeningen afgestemd op je leeftijd en wat je kunt. Zo leer je snel écht tennissen en is het ook leuk om te doen.

Rood, Oranje, Groen… Geel
Je doorloopt verschillende fases, afhankelijk van de leeftijd waarop je begint: Rood, Oranje en Groen. Steeds als je een fase verder gaat, wordt de baan iets groter en de bal iets zwaarder. Zo leer je sneller en makkelijker de juiste techniek, kun je al heel jong wedstrijdjes spelen, heb je snel succes en plezier.
Wil je meer weten over het Tenniskids? Ga dan naar www.tenniskids.nl.

Lespakketten
We hebben twee lespakketten voor onze Tenniskids. Pakket 1 is voor iederen die wekelijks een keer wil tennisen en de beginselen van de tennissport onder de knie wil krijgen. Wil je serieuzer aan de slag en écht leren tennis, dan is pakket 2 perfect voor jou! Vaker tennissen voor een aantrekkelijke prijs.
Klik hier voor meer informatie over onze lespakketten. (pdf)

Aanmelden
Wil je lid worden van TV Rolde en meedoen met Tenniskids? Download dan het aanmeldformulier en laat je ouders dit invullen en opsturen naar Tennisschool Future. We zien je snel op de tennisbaan!
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. (pdf)

Login