zondag 20 januari 2019
Lettergrootte

Het hele jaar door worden er wedstrijden georganiseerd: de World Tour voor Rood en Oranje, en de Groene competitie voor Groen, beide in teamverband. De World Tour bestaat uit tien zondagochtenden, verdeeld over het jaar (niet in december, januari en februari). Je speelt tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de regio, steeds bij een andere vereniging op maximaal een half uur rijden. Zo kun je bijna het hele jaar door wedstrijdjes tennissen. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen in de ATP World Tour.

Je mag zelf weten of je aan de World Tour en de Groene Competitie meedoet. Maar het is natuurlijk wel leuk en goed als je meedoet. Als je veel oefent, word je veel sneller goed in tennis en ga je het nóg leuker vinden.

Events
Naast de World Tour en de Groene competitie worden er in de regio ook veel Events georganiseerd voor Rood, Oranje en Groen. Dit zijn wedstrijdjes en duren een ochtend of een middag. Iedereen mag er aan meedoen, of je nou net begint of al wat beter kunt tennissen. En het gaat vooral om de gezelligheid en niet direct om het winnen. Alhoewel dat natuurlijk ook leuk is!

Login