Zoek

Vrijwilligersdienst

Onze vereniging heeft de gezelligheid, sportiviteit en de mooie tennisactiviteiten die worden georganiseerd allen te danken aan de inzet van onze leden. Daar zijn we erg blij mee!

We vragen van ieder lid een bijdrage aan de vereniging door een vrijwilligersdienst, dit kan een bardienst zijn of één van de onderstaande keuzes. Waar wil jij je voor inzetten?

BardienstenJe verzorgt de bar en gezelligheid in het clubhuis gedurende 3 uur. Daarbij zorg je voor de bar en voer je bijbehorende werkzaamheden uit. Zie de bardienstinstructie.
Kies je de bardienst dan wordt je per jaar voor 1 of 2 diensten van 3 uur ingepland.
ParkonderhoudJe helpt 2 keer in het jaar tijden de Doe-dag aan het onderhoud van ons tennispark onder begeleiding van de parkcommissie.
Helpen bij jeugdactiviteitenRond de activiteiten van de jeugd help je 2 keer per jaar mee. Je ondersteund bijvoorbeeld tijdens een wedstrijddag of toernooi.
AfkoopregelingWij ontvangen het liefste jouw hulp in de vorm van een vrijwilligersdienst maar je kunt dit afkopen. Voor €45 per jaar kun je jezelf vrijstellen van vrijwilligersdiensten. (prijs wijzigingen voorbehouden, zie hier de actuele prijzen).

Onze oudere leden (boven de 75 jaar) en donateurs zijn vrijgesteld van deze vrijwilligersdienst.

Alle informatie over het uitvoeren van Bardiensten is hier beschikbaar.