Zoek

Praktische info

Wij informeren je graag over praktische tips en zaken van ons tennispark.

Faciliteiten op het park

Met je ledenpas kun je het park op. Graag vragen we je de systeemdeur goed te sluiten om storing te voorkomen. Op het park is een oefenveldje, tennismuur en oefenmat aanwezig. Je kunt gebruikmaken van kleedkamers en toiletten. Deze zijn altijd toegankelijk. De kantine van ons clubhuis is alleen bij bardienst open.

Afhangen / reserveren van de baan

Het afhangen van een baan gaat via onze KNLTB Clubapp. Met de app kun je op afstand – vanaf 6 dagen van tevoren tot 15 min van tevoren – een beschikbare baan afhangen. 

Baanverlichting

Op ons park is baanverlichting aanwezig. Deze kun je zelf aanzetten in de hal bij de kleedkamers. De verlichting blijft 45 min aan branden en gaat vanzelf uit. Als je de tijd wilt verlengen, druk dan 5 minuten van tevoren weer op de knop. Zodra de lampen uit zijn, hebben ze 5 minuten nodig om weer op te starten.

AED

Op ons tennispark is een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Deze hangt in de herenkleedkamer, direct aan de rechterkant. Binnen onze vereniging hebben 17 leden de cursus gevolgd.  Wil jij ook de AED goed kunnen bedienen en daarvoor inzetbaar zijn voor clubleden als het nodig is? Neem dan contact op via secretaris@tvrolde.nl

Wat je moet weten over de banen

De banen zijn het hele jaar door bespeelbaar, behalve bij extreem winters weer (met name opdooi). Dan informeren we je via een bordje aan het hek of via de webcam. De banen mogen na iedere speelpartij gesleept worden zodat het voor de volgende speler weer een fijn tennisveld is.

Ton met tennisballen

In de hal bij de kleedkamers staat een ton met (oude) tennisballen (van de competitie). Deze kun je altijd gebruiken, bijvoorbeeld als je een keer extra ballen nodig hebt om te oefenen.

Tennisactiviteiten

Onze vereniging biedt een gevarieerd tennisaanbod waar je aan mee kunt doen: Toss (5 momenten per week), toernooien, KNLTB competitie, tennislessen en een jaarprogramma voor de jeugd. Alle info vind je in de agenda

Introducées zijn ook welkom!

Het is altijd leuk als mensen willen tennissen! Ook introducées van onze leden zijn welkom op onze club. Voor €5,- kun je een introducé meenemen. Bij meerdere personen kun je een baan huren voor €15-. Dit kun je regelen via baan huren.

Communicatie

Nieuws of updates communiceren we via de nieuwspagina en de nieuwsbrief. We vinden persoonlijk contact belangrijk! Dus heb je vragen of juist ideeën? Neem dan contact met ons op via secretaris@tvrolde.nl

Actief worden voor de vereniging

Vind jij het leuk je samen met ons in te zetten voor onze mooie vereniging? Dan komen we graag met je in contact! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons verenigings-team willen versterken! En samen kunnen we vertellen en kijken wat er bij jou past. Van teamlid van een commissie, het helpen met onderhoud van ons park, tot het helpen met de website of het verwelkomen van nieuwe leden. We vinden het super fijn als je wilt helpen! Neem daarvoor eens vrijblijvend contact met ons op via secretaris@tvrolde.nl.

Opzeggen / Afmelden

Opzegging van je lidmaatschap kun je voor 1 december van het jaar voorafgaand aan het jaar waarin je geen lid meer wilt zijn, regelen. Zeg je na 1 december op, dan moet je helaas nog wel de KNLTB – contributiekosten betalen. Bij opzegging na 1 januari moet je voor dat jaar nog het volledige contributiebedrag betalen.

Voor het afmelden van het lidmaatschap of voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met de ledenadministatie, via leden@tvrolde.nl