Belangrijke oproep: 3 vacatures open voor Penningmeester, Secretaris en Clubhuis-voorzitter

Beste leden,

We hopen dat het goed met jullie gaat.

Wij, als bestuur van TV Rolde, hebben een belangrijk bericht en verzoek aan jullie. Er zijn namelijk 3 vacatures voor onze vereniging beschikbaar gekomen die voor onze club belangrijk zijn om in te vullen. Wil jij overwegen of jij iemand bent of kent die dit – mag ook samen met iemand, in duo – wilt overnemen? 

Het gaat om de volgende 3 vacatures: 

1.    Clubhuiscommissie – (trekkersrol) 

2.    Penningmeester 

3.    Secretaris

We streven ernaar bij de ALV van 2023 opvolging te kunnen voordragen, dus we zijn jullie erg dankbaar als jullie dit jaar (2022) op de vacature willen reageren als je één van deze 3 rollen wilt overwegen. 

Toelichting op de vacatures tref je hieronder: 

1. Clubhuiscommissie – trekkersrol 
Ben jij iemand die het leuk vindt om het clubhuis huiskamer-gezellig te maken en dat mensen met plezier een drankje kunnen doen in de kantine? Dan zoeken we jou! 
Voor deze rol zet je je in om de zaken rond het clubhuis te regelen. Het doen van inkopen, in de gaten houden van de product-voorraad,  signaleren als er zaken in het clubhuis niet op orde zijn en zorgen dat de leden uit de voeten kunnen als ze bardienst moeten draaien. Je wordt in alle stappen meegenomen, dus je krijgt een warme uitleg en je mag je dus ook samen met iemand inzetten voor deze rol. 

Je bent hier in het zomerseizoen gemiddeld 1 tot 2  uur per week mee bezig. 

Jelle en Jelly nemen per begin 2023 afscheid van de commissie, waar ze zich vele jaren fantatisch en vol overgave voor hebben ingezet. Daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor! 

Voor informatie over deze rol of een gesprek kun je terecht bij Rochelle via secretaris@tvrolde.nl 

2. Penningmeester
Ben jij iemand die de zaken goed op orde heeft wat betreft financien? En daar goed overzicht in hebt en dit ook zou willen doen voor de club? Dan zoeken wij jou! 
In de rol van Penningmeester zorg je dat nieuwe leden goed in de financiële administratie worden opgenomen, verzorg je de facturatie richting leden en stakehlders en beheer je de financien van de Tennisvereniging. Je krijgt een warme overdracht over de taak van de rol van Penningmeester. 

Je bent hier gemiddeld 1 tot 2 uur per week mee bezig. 

Afgelopen ALV is Jacob aangesteld als Penningmeester. Met de spontane aankoop van een nieuw huis zal hij helaas sneller dan gedacht, deze rol verlaten. 

Voor informatie over deze rol of een gesprek kun je terecht bij Jacob via Penningmeester@tvrolde.nl 

3. Secretaris
Ben jij iemand die een spin in het web is en het in jouw aard zit om dingen te regelen? En wil jij dat ook een tijdje voor de tennisvereniging doen? Dan zoeken wij jou! 
Als Secretaris bij TV Rolde zorg je dat relevante informatie bij de leden terecht komt, zorg je samen met de voorzitter voor een lijntje naar alle actieve vrijwilligers van de club en zet je je in om de juiste mensen en informatie met elkaar te verbinden. Het is de wegwijs- en schakel-functie, waar je als secretaris vooral mee bezig bent. Daarom ben je samen met de voorzitter, de spin in het web voor de tennisvereniging. Je krijgt een warme overdracht en coaching voor de rol van secretaris. Je mag je uiteraard voor deze rol ook samen met iemand opgeven. 

Je bent hier gemiddeld 1 tot 2 uur per week mee bezig. 

Rochelle is inmiddels 5 jaar secretaris bij TV Rolde en gaat deze rol nu verlaten vanwege werk elders in het land en een kleintje thuis, waardoor dit alle aandacht van haar vraagt.  

Voor informatie over deze rol of een gesprek kun je terecht bij Rochelle via secretaris@tvrolde.nl 

We willen jullie alvast erg bedanken voor jullie overweging en hopen op een mooie versterking van het team.

Een sportieve groet,

Wido, Jacob en Rochelle
Bestuur van TV Rolde