Zoeken

Belangrijke oproep: Vacature voor Secretaris en Park

Beste leden,

Naar aanleiding van een eerdere oproep kunnen we melden dat we een nieuwe penningmeester hebben gevonden in de persoon van Peter Smid. Peter is in de ALV van 7 maart 2023 toegetreden tot het bestuur. Daar zijn we erg blij mee.

Voor de clubhuiscommissie heeft Auke Lemstra het stokje overgenomen van Jelly Blaauw. Daar zijn we ook erg blij mee.

Op dit moment hebben we nog twee belangrijke vacatures die voor onze club belangrijk zijn om in te vullen. Heb je interesse of ken jij iemand dit – mag ook samen met iemand, in duo – wil oppakken naam dan contact op met het bestuur. Dit kan via voorzitter@tvrolde.nl of secretaris@tvrolde.nl. Even aanspreken op de tennisbaan kan natuurlijk ook.  

Het gaat om de volgende vacatures: 

1.    Parkcommissie – (trekkersrol) 

2.    Secretaris 

Toelichting op de vacatures tref je hieronder: 

1. Parkcommissie – trekkersrol 
Ben jij iemand die het leuk vindt om zaken te regelen van technische aard? Dan zoeken we jou! 
Voor deze rol zet je je in om de zaken rond het tennispark te regelen. Het gaat om het organiseren van kleine klussen op ons tennispark. De afstemming met de vrijwilligers voor het baanonderhoud. Het regelen van de doe-dagen waarbij vrijwilligers helpen bij het onderhoud aan het park.
Het maken van afspraken met leveranciers voor onderhoud aan bijvoorbeeld de lichtmasten. Je mag natuurlijk helpen bij grotere onderhoudswerkzaamheden zoals de vervanging van de lichtmasten. Heb je daar geen zin in, dan zorgt het bestuur dat dit door anderen wordt opgepakt.  

Je bent hier in het zomerseizoen gemiddeld 1 tot 2  uur per week mee bezig. 

Voor informatie over deze rol of een gesprek kun je terecht bij Wido via voorzitter@tvrolde.nl

2. Secretaris
Ben jij iemand die een spin in het web is en het in jouw aard zit om dingen te regelen? En wil jij dat ook een tijdje voor de tennisvereniging doen? Dan zoeken wij jou! 
Als Secretaris bij TV Rolde zorg je dat relevante informatie bij de leden terecht komt, zorg je samen met de voorzitter voor een lijntje naar alle actieve vrijwilligers van de club en zet je je in om de juiste mensen en informatie met elkaar te verbinden. Het is de wegwijs- en schakel-functie, waar je als secretaris vooral mee bezig bent. Daarom ben je samen met de voorzitter, de spin in het web voor de tennisvereniging. Je krijgt een warme overdracht en coaching voor de rol van secretaris. Je mag je uiteraard voor deze rol ook samen met iemand opgeven. 

Je bent hier gemiddeld 1 tot 2 uur per week mee bezig. 

Rochelle is inmiddels 5 jaar secretaris bij TV Rolde en gaat deze rol nu verlaten vanwege werk elders in het land en een kleintje thuis, waardoor dit alle aandacht van haar vraagt.  

Voor informatie over deze rol of een gesprek kun je terecht bij Rochelle via secretaris@tvrolde.nl 

We willen jullie alvast erg bedanken voor jullie overweging en hopen op een mooie versterking van het team.

Een sportieve groet,

Wido, Peter en Rochelle
Bestuur van TV Rolde