Zoek

Najaarscompetitie en Wintercompetitie

Terwijl de Voorjaarscompetitie nog in volle gang is beginnen we vast met de voorbereidingen voor de Najaarscompetitie.

Najaarscompetitie Speeldata, aanbod

De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober. Er zijn 5 speeldagen in de najaarcompetitie. Meer informatie speeldagen.
In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Dit betekent dat als gevolg van de beperkte baancapaciteit 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden.
Op zaterdag is er een DD35+ en GD35+ toegevoegd. Meer informatie aanbod, hier

Aanmelden Najaarscompetitie graag voor 1 juni bij Fina Mulder en Yvonne Huurman (VCL) via competitie@tvrolde.nl

Nieuw! Promotie/degradatie

Met ingang van dit jaar wordt de Najaarscompetitie om promotie/degradatie gespeeld. Hierdoor wordt het uitdagender om aan de competitie mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 tijdens de Najaarscompetitie een klasse lager. Zo wordt competitiespelen nog leuker.

Wintercompetitie Nieuw! Nieuw!

Met ingang van dit jaar wordt een wintercompetitie georganiseerd. Dat betekent dat je bijna het hele jaar door wedstrijden kunt spelen. Een mooie ontwikkeling, want wedstrijden spelen is uitdagend en je wordt sneller beter, waardoor je meer plezier kunt ervaren in het tennissen. Tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

De wintercompetitie bestaat uit 7 speeldagen in november, december, januari en februari. Teams worden ingedeeld in de juiste klasse op basis van het teamgemiddelde.

Aanmelden Wintercompetitie graag voor 1 september bij Fina Mulder en Yvonne Huurman (VCL) via competitie@tvrolde.nl