Zoeken

Nieuwe toegangspas!

We hebben op 28 juli een nieuwe toegangspaslezer voor de tennisbaan gekregen. Iedereen krijgt een nieuwe toegangspas voor het tennispark. De nieuwe toegangspas bevat alleen je naam en is puur bedoelt voor toegang tot het park. Je ontvangt de pas eenmalig en de pas blijft werken gedurende je gehele lidmaatschap.
Vroeger stond er natuurlijk ook een foto en bondsnummer op je toegangspas. Deze oude pas werd namelijk ook gebruikt voor identificatie. Al deze informatie staat tegenwoordig in je digitale toegangspas in de KNLTB ClubApp.

Hoe krijg je je nieuwe pas
We brengen je nieuwe toegangspas uiterlijk 31 juli bij je langs. Voor de mensen buiten Rolde kan het een paar dagen langer duren.
Je bent ook van harte welkom om je nieuwe toegangspas op te halen. Dat kan tijdens het toernooi dat we nu spelen op ons park. Dat kan vrijdagavond, zaterdag tussen 11.00 en 20.00 en zondagmiddag.
Ook zonder pas kun je al het park op, zie daarvoor hieronder de toelichting op de persoonlijke toegangscode.

Gebruik van de toegangspas
Je kan de toegangsdeur naar de tennisbanen openen met deze pas. Je hoeft alleen de pas voor de kaartlezer te houden. Op de foto zie je de nieuwe paslezer, die bij de deur zit.
 

Gebruik je persoonlijke toegangscode
Je kan straks ook gebruik maken van een toegangscode om het hek te openen. Je vindt je persoonlijke toegangscode in de KNLTB ClubApp onder de menuoptie Home. Je persoonlijke toegangscode wijzigt iedere week.