Zoek

Padel bij TV Rolde

Padel is een sport in opkomst in Nederland. Op dit moment zijn er al zo’n 60.000 padellers in Nederland en de verwachting is dat dit aantal nog wel even blijft groeien. Er zijn nu zo’n 600 padel banen in Nederland, ook dat aantal zal nog groeien. Een aantal tennisverenigingen in onze omgeving hebben padelbanen.
Moet TV Rolde ook investeren in padelbanen?

Dat is natuurlijk een besluit dat wij uiteindelijk gezamenlijk zullen nemen als leden van TV Rolde in een Algemene Ledenvergadering. Maar zover zijn wij natuurlijk nog lang niet. Voordat wij een besluit kunnen nemen moeten we eerst een veel beter beeld krijgen van de impact. Wat zijn de verwachtingen ten aanzien van nieuwe leden? Wat kosten de banen in aanleg en onderhoud? Waar zouden we deze banen kunnen plaatsen? Kunnen we subsidie krijgen voor de aanleg? Is er voldoende interesse onder onze leden?

Om deze vragen te beantwoorden en waarschijnlijk nog veel meer vragen zoeken wij een aantal enthousiaste en nieuwsgierige leden die samen met ons een helder beeld willen vormen over de kansen en uitdagingen die padel brengt voor TV Rolde. De uitkomsten van dit onderzoek zullen wij voorleggen aan de leden.

Heb je zin om samen met Bert Bloembergen, Jan Pater en Wido van der Lei in dit vraagstuk te duiken laat het weten! Spreek Bert, Jan of Wido even aan of stuur een bericht naar secretaris@tvrolde.nl